TAPA TSR Certificering Advies

Helaas neemt ladingcriminaliteit of ladingdiefstal nog steeds toe. Niet alleen in Nederland maar juist ook in Europa. Een TAPA EMEA TSR certificering is voor transporteurs de oplossing om zich te wapenen tegen deze vorm van ladingcriminaliteit. TAPA TSR certificering en advies is daarom noodzakelijker dan ooit.

Bij “High Value Cargo” werd voorheen vooral gedacht aan dure elektronica, fashion, drank en tabakswaren. Dit kan inmiddels verder worden aangevuld met steeds meer andere soorten gebruiksgoederen. Denk aan professioneel gereedschap, elektrische fietsen (e-bikes), auto-onderdelen maar ook luxe artikelen zoals koffie of chocolade.

Dit betekent voor fabrikanten en transporteurs een extra zorg binnen de supply chain. Doorgaans heeft een transporteur al te maken met enorm veel wet- en regelgeving. Met name de nieuwe toetreders die beveiligde ritten willen aanbieden beschouwen een TAPA certificering als een behoorlijk hoge drempel. Daarnaast is er nog veel onwetendheid over het hoe en wat. Vragen als Wat is TAPA? Waar moeten we als bedrijf aan voldoen voor TAPA Certificering? Welke systemen zijn nodig? Waarom lid worden van TAPA? Welke TAPA training hoort daarbij? Wat is TAPA TSR? en niet te vergeten: Wat kost een TAPA certificering? Al deze vragen zijn terecht. Advies en begeleiding is nodig om op de juiste manier het bedrijf en materieel aan te passen en personeel te trainen. Den Hertog Mobiliteit heeft deze kennis en informatie in huis.

Voor aanpassingen en beveiliging van vrachtwagens, trailers en bestelwagens is Den Hertog Mobiliteit partner van MULTIPROTEXION. Multiprotexion is niet alleen lid van TAPA EMEA maar daarnaast ook TAPA Premier Partner. Multiprotexion is sinds 1993 actief en mag zich inmiddels marktleider noemen. Door hun unieke Europese meldkamer kunnen zij op afstand het transport volledig begeleiden en monitoren door heel Europa. De kwaliteit van hun Telematic Escort is uniek en staat enorm hoog aangeschreven. Niet voor niets kiezen producenten van bekende A-merken voor transportondernemers die rijden met de systemen en beveiliging van Multiprotexion.

Voor meer informatie over TAPA TSR Certificering, advies of volledige ontzorging, mag u gerust aankloppen bij Den Hertog Mobiliteit.

Meer lezen

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880