Onze partners

 

DenHertog Mobiliteit is intermediair en werkt op alle fronten samen met Nederlandse bedrijven die stuk voor stuk de beste oplossingen bieden voor de transport en mobiliteitsbranche.

Graag introduceren wij onze partners:

Multiprotexion

Sinds 1993 de meest betrouwbare partner voor beveiliging en telematica in de Supply Chain! Als TAPA Premier Partner is MultiProtexion de ONE-STOP-SOLUTION aanbieder voor transportbewaking en monitoring via satelliet en telematica met eigen meldkamer door heel Europa, 24/7, door-to-door. Daarnaast ontwikkelen en monteren zij alle benodigde apparatuur in eigen beheer. 

In alle bescheidenheid kan worden vastgesteld dat de technologie en know how van MultiProtexion voorbij de hoogst geldende standaard gaat. Werkelijk uniek in Europa.

BizforBiz

Speciaal voor al onze relaties werken wij samen met een uitgebreid Businessplatform BizforBiz. Wij nodigen al onze klanten en relaties uit om hun bedrijfsactiviteiten, producten, diensten én aanbod hierop te plaatsen. BizforBiz biedt ondernemers een platform om te verbinden, kennis te delen en uw aanbod te adverteren. Zo kunt u elkaar van dienst zijn en bent u nog beter vindbaar in Google!

IBC grandia

Inbouwcentrum Grandia is al ruim 20 jaar een begrip. Onze dienstverlening richt zich op mobiele communicatie, auto comfort, beveiligingssystemen en licht & zicht-optimalisatie voor zowel de zakelijke als particuliere mobiliteit. Onze kracht is de flexibele inbouw- en montagemogelijkheden in ons inbouwcentrum te Zuilichem als mede op locatie overal in Nederland. 

Vossen Greener chemicals

Een goed geoliede transportsector smeert de gehele economie! Binnen Vossen Greener Chemicals zijn we ons er sterk van bewust dat het essentieel is om transport op een zo efficiënt en veilig mogelijke manier te laten verlopen. Vanuit deze optiek heeft Vossen Greener Chemicals een gamma aan producten ontwikkeld, met een specifieke toepassing binnen de logistieke sector. Van het zo efficiënt mogelijk verbruiken van kostbare brandstof en de levensduur van uw motor verlengen tot het in uiterlijk perfecte staat houden van uw voertuigen; Vossen Greener Chemicals werkt graag samen met Den Hertog Mobiliteit als uw partner in Transport & Logistiek!

Yelloweb

Yelloweb is er speciaal voor de ondernemer die online zichtbaar wil zijn. Een ruim aanbod aan designs, gebruiksvriendelijk CMS, snel online en betaalbaar. Met deze ingrediënten hebben wij het recept voor een succesvolle website in huis.

Het is onze drive om ondernemers te helpen met de stap naar online succes. Dat is waar we het elke dag voor doen!

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880