Info & contact

In samenwerking met verschillende bedrijven heeft Den Hertog Mobiliteit gekozen voor een andere aanpak, namelijk een combinatie van onafhankelijk advies, kennis, praktische oplossingen met bijpassende producten en diensten, afgestemd op uw onderneming. Daarbij richt ik mij op transportbedrijven en de automotive branche, aangezien deze zeer nauw met elkaar verbonden zijn.

DRiVE & MOTIVATIE:
DRIVE staat voor de thema’s die momenteel binnen de transport- en mobiliteitsbranche zeer actueel zijn, namelijk:
Duurzaamheid, Rendement, Interne bedrijfsprocessen en Veiligheid. Daarbij staat de E voor EcoFriendly als basis en vertrekpunt.

Kort uitgelegd is “DRIVE” mijn motivatie om binnen uw bedrijf aandachtspunten in kaart te brengen met als uitdaging dat advies geen kostenpost is, maar meerwaarde brengt! Rendement optimaliseren hoort daar zeker bij. 

PREVENTIE LADINGDIEFSTAL – TAPA TSR 2023:
Minder bekend, maar zeker niet minder actueel is de toenemende diefstal van lading en zwaar materieel. Helaas staat Nederland in de top 5 van Europa als het gaat om ladingdiefstal. Ik adviseer op het gebied van preventie en bied complete oplossingen voor TAPA TSR 1, 2 en 3 certificering. Tevens ben ik gecertificeerd TAPA TSR auditor.

INBOUW EN MAATWERK:
Op het gebied van (verkeers)veiligheid elektronica zijn wij als partner betrokken bij verschillende gespecialiseerde bedrijven die alle elektronica leveren voor beter “zicht & licht”. Daarmee beschikken wij over een uitgebreid assortiment om ook specifieke wensen in te vullen en maatwerk te kunnen leveren. 

Contact

Ik ben Marco den Hertog, geïnteresseerd in mobiliteit, techniek en alles wat voortbeweegt met actieve aandrijving. Daarbij ben ik graag in contact met ondernemers die actief zijn binnen de mobiliteitsbranche en de transportsector

Mobiliteit, transport en techniek is meer dan ooit in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. 

De ondernemer in deze sector moet in beweging zijn. Dit klinkt als vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijft het telkens een uitdaging om alle facetten goed op elkaar af te stemmen.

Middel of Doel?
Mijn werkterrein is Mobiliteit in Bedrijf maar ook het Bedrijf in Mobiliteit. Daarbij kijk ik naar het middel en het doel. 

Het middel is mobiliteit, aansprekend als product of dienst.

Het doel is de juiste koers voor uw onderneming en uw team.

Het resultaat een gezond bedrijf in mobiliteit met de juiste mensen op de juiste plek en een scherp oog voor de wensen en behoeften van afnemers.

Geen klant die dat niet zal waarderen.

 

Voor uw onderneming beschouw ik mobiliteit als middel en de juiste koers als doel. Het resultaat van deze twee is een gezond bedrijf in mobiliteit én optimale mobiliteit in bedrijf.
(mijn bescheiden visie)

Telefoon

06-10415880

Adres

Kostverloren 13
3863 BA Nijkerk

 

E-mail

marco@dhmobiliteit.nl

 

Stuur ons een bericht

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880