Info & contact

In samenwerking met verschillende bedrijven heeft Den Hertog Mobiliteit gekozen voor een andere aanpak. Wij combineren onafhankelijk advies, kennis, praktische oplossingen met bijpassende producten en diensten, afgestemd op de mobiliteit binnen uw transportonderneming.

Ook op het water komt u ons tegen. We willen meedenken aan oplossingen voor de scheepvaart met nieuwe noviteiten om het milieu, de werkbaarheid en het rendement fors te verbeteren.

Kort uitgelegd is dit onze DRiVE voor transport: Duurzaamheid, Rendement, Veiligheid optimaliseren! Daarbij nemen wij de E van EcoFriendly als uitgangspunt.

Wij zijn trotse partner van o.a. Vossen Automotive en PascalVillanova Premium Care producten. Speciaal ontwikkeld voor reiniging, bescherming, smering en onderhoud van uw wagenpark of schip. Op het gebied van (voertuig)elektronica zijn wij als partner betrokken bij verschillende gespecialiseerde bedrijven. Met de beschikking over een uitgebreid assortiment is het juist mogelijk om specifieke wensen in te vullen door maatwerk te leveren.

Contact

Ik ben Marco den Hertog, geïnteresseerd in mobiliteit, techniek en alles wat voortbeweegt met actieve aandrijving. Daarbij ben ik graag in contact met (transport)ondernemers.

Transport en techniek is meer dan ooit in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Sommige zaken kunnen echt beter en moeten schoner, veiliger en efficiënter, maar ook rendabel zijn.

Een transportondernemer moet in deze huidige markt letterlijk en figuurlijk in beweging zijn en blijven. Stilstand betekent achteruitgang. Dit klinkt als vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijft het telkens een uitdaging om alle facetten en nieuwe ontwikkelingen, waar een transportondernemer mee te maken heeft, goed op elkaar af te stemmen.

“Mobiliteit in Bedrijf” is ons werkterrein, want transport heeft toekomst als we laden en lossen met duurzaam, veilig en rendabel materieel. Ongeacht of het transport over de weg of over het water verloopt.

 

“Duurzaam transport betekent in de praktijk dat wij nieuwe ontwikkelingen moeten blijven verkennen en waar nodig zullen toepassen, zodat duurzaamheid telkens de lading dekt”. (mijn bescheiden visie)

Telefoon

06-10415880

Adres

Kostverloren 13
3863 BA Nijkerk

 

E-mail

marco@dhmobiliteit.nl

 

Stuur ons een bericht

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880