Info & contact

In samenwerking met verschillende bedrijven heeft Den Hertog Mobiliteit gekozen voor een andere aanpak, namelijk een combinatie van onafhankelijk advies, kennis, praktische oplossingen met bijpassende producten en diensten, afgestemd op de mobiliteit binnen uw transportonderneming. 

DRiVE & MOTIVATIE:
DRiVE staat voor de thema’s die momenteel binnen de transportsector zeer actueel zijn, namelijk:
Duurzaamheid, Rendement en Veiligheid. Daarbij staat de E voor EcoFriendly als basis en vertrekpunt.

Kort uitgelegd is “DRiVE” mijn motivatie om uw zware materieel schoner en veiliger te maken met als uitdaging dat dit geen geld kost maar geld oplevert!  Dus rendement optimaliseren en verbeteren hoort daar zeker bij. 

PREVENTIE LADINGDIEFSTAL – TAPA TSR 2020:
Minder bekend, maar zeker niet minder actueel is de toenemende diefstal van lading en zwaar materieel. Helaas staat Nederland in de top 3 van Europa als het gaat om ladingdiefstal. Ik adviseer op het gebied van preventie en bied complete oplossingen met TAPA TSR 1, 2 en 3 certificering. Tevens ben ik gecertificeerd TAPA TSR 2020 auditor.

INBOUW EN MAATWERK:
Op het gebied van (verkeers)veiligheid elektronica zijn wij als partner betrokken bij verschillende gespecialiseerde bedrijven die alle elektronica leveren voor beter “zicht & licht”. Daarmee beschikken wij over een uitgebreid assortiment om ook specifieke wensen in te vullen en maatwerk te kunnen leveren. 

Contact

Ik ben Marco den Hertog, geïnteresseerd in mobiliteit, techniek en alles wat voortbeweegt met actieve aandrijving. Daarbij ben ik graag in contact met (transport)ondernemers.

Transport en techniek is meer dan ooit in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Sommige zaken kunnen echt beter en moeten schoner, veiliger en efficiënter, maar ook rendabel zijn.

Een transportondernemer moet in deze huidige markt in beweging zijn en blijven. Dit klinkt als vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijft het telkens een uitdaging om alle facetten en nieuwe ontwikkelingen goed op elkaar af te stemmen.

“Mobiliteit in Bedrijf” is ons werkterrein, want transport heeft toekomst als we laden en lossen met duurzaam, veilig en rendabel materieel. Ongeacht of het transport over de weg of over het water verloopt.

 

Duurzaam en veilig transport betekent in de praktijk dat wij nieuwe ontwikkelingen moeten blijven verkennen en waar nodig zullen toepassen, zodat duurzaamheid en veiligheid telkens “de lading dekt”. (mijn bescheiden visie)

Telefoon

06-10415880

Adres

Kostverloren 13
3863 BA Nijkerk

 

E-mail

marco@dhmobiliteit.nl

 

Stuur ons een bericht

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880