Aankoopadvies – Tweedehands auto kopen

Het kopen van een tweedehands auto vraagt steeds vaker om aankoopadvies. Door het grote aanbod is de keuze enorm. In opdracht van Autoweek en Vakgarage werd Den Hertog Mobiliteit meerdere keren ingeschakeld om verslag te doen en (technische) kennis te delen.

Het bekende automagazine AutoWeek van DPG Media, heeft samen met Vakgarage Nederland een reeks video’s online geplaatst die eenvoudig gevonden kunnen worden onder de titel ‘Autoweek Occasion Aankoopadvies’. Inmiddels zijn vele merken, modellen en uitvoeringen uitgebreid getest en besproken. Om deze video’s ook te voorzien van technisch advies, is Autoweek een samenwerking gestart met Vakgarage Nederland.

Den Hertog Mobiliteit in Autoweek Occasion Aankoopadvies

In opdracht van Vakgarage Nederland mocht ik vanuit mijn bedrijf Den Hertog Mobiliteit aan meerdere testen deelnemen en deze als onafhankelijke partij voorzien van technisch advies. Er was voldoende tijd en ruimte om de verschillende aandachtspunten te benoemen en de kijker van technische informatie te voorzien.

Het resultaat is zeker geslaagd. De video’s zijn kort en krachtig, informatief, duidelijk en helder met een eerlijke weergave van de werkelijkheid. Daarnaast is er telkens op gelet om niet in autotermen te spreken, zodat de video’s voor iedereen toegankelijk zijn. De video’s zijn niet alleen informatief maar ook dynamisch wat zeker van toegevoegde waarde is bij het bekijken ervan.

Benieuwd geworden naar het resultaat? Bekijk dan o.a. de volgende video’s voor aankoopadvies bij tweedehands auto kopen:
Opel Astra 1.4 turbo (bouwjaar 2015-2019)
Kia Rio 1.0 T-GDI (bouwjaar 2017-heden)
Mazda CX-5 (bouwjaar 2017-2021)
Citro├źn C3 Aircross (bouwjaar 2017-2021)

Ook op de website van Vakgarage kunt u alle informatie terugvinden via deze link

Meer lezen

TAPA TSR Certificering Advies

TAPA TSR Certificering Advies

Helaas neemt ladingcriminaliteit of ladingdiefstal nog steeds toe. Niet alleen in Nederland maar juist ook in Europa. Een TAPA...

Contact

 

Adres
  • Den Hertog Mobiliteit
  • Kostverloren 13
  • 3863 BA Nijkerk
Telefoon

06-10415880